ONZE SERVICES

Banden

Banden

MZ Auto’s is ook de bandenspecialist waar u terecht kunt voor voordelige banden van zowel auto’s als caravans/campers. Door het uitgebreide assortiment met verschillende merken kunt u bij ons altijd slagen voor de juiste banden. U heeft daarbij de keuze uit verschillende maten, soorten, merken en prijsklassen waardoor u zelf bepaalt wat voor banden er onder uw voertuig komen te liggen. Kom langs in onze werkplaats en bekijk de complete collectie voordelige banden.

Al ruim 20 jaar houden we ons bezig met het inkopen, verkopen, repareren, monteren en onderhouden van banden. Als bandenspecialist mag u van ons dan ook een volledige service verwachten op het gebied van alle soorten banden. Ook voor de verkoop van velgen, wielen en andere automaterialen bent u bij ons aan het juiste adres.

Door de verkoop van kwaliteitsbanden in elk prijssegment, zowel nieuw als gebruikt, koopt u bij ons altijd voordelige banden. Onze professionele monteurs helpen u graag bij het vinden van de voordeligste banden en kunnen tevens voor u de montage verzorgen.

BELLEN 24/7
BOEK VANDAAG EEN AFSPRAAK